geWOON Makelaardij

Geulle

Vente de logement à Geulle et dans les environs

Notre offre actuelle

À propos de nous

geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg.

Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een makelaar verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtigingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten.

Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

Nos derniers logements

Meendaal 114 B

595 € par mois

Meerssenerweg 247 A06

620 € par mois

Knevelsgraafstraat 25

673 € par mois

Agnes Printhagenstraat 3

850 € par mois

Tudderenderweg

340 € par mois

Voorstad 26

1 450 € par mois

Oranjesingel 6

750 € par mois

Koninginnesingel

380 € par mois

Glacisweg 60

800 € par mois

Notre bureau