geWOON Makelaardij

Geulle

viviendas en alquiler en Geulle y periferia

Nuestras ofertas actuales

Acerca de nosotros

geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg.

Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een makelaar verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtigingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten.

Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

Nuestros listados recientes

Veestraat 28 I

390 € al mes

Kasperenstraat 15

950 € al mes

Tudderenderweg

390 € al mes

Jos Francotteweg 3

360 € al mes

Rijksweg Zuid 2

450 € al mes

Koninginnesingel

380 € al mes

Koningsplein 7 B

1.000 € al mes

Tafelstraat 30

545 € al mes

Sibbergrubbe 30 1

600 € al mes

Nuestra ubicación