geWOON Makelaardij

Geulle

Immobilienvermietung in Geulle und in der Nähe

Unser aktuelles Angebot

über uns

geWOON Makelaardij is een onafhankelijk makelaarskantoor in Geulle, gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van onroerend goed in Limburg.

Onze naam zegt het allemaal. We doen gewoon wat u van een makelaar verwacht. Geen valse beloftes, geen prachtige verhalen zonder resultaat en geen dure kosten die allemaal door u als klant betaald moeten worden.

Een klik met mensen, dat is wat ons werk zo goed maakt. Als het goed voelt kunnen wij ook aan de verwachtigingen voldoen en u ondersteunen in het zo snel mogelijk vinden van nieuwe bewoners voor uw huis. Het gaat om service, advies en transparantie in werkwijze. Wij bieden professioneel advies in (tijdelijke) huur, verhuur, aankoop, verkoop, vastgoed beheer en de juridische afhandeling van contracten.

Door het jonge dynamische eigenaarskoppel wordt de organisatie volgens moderne standaards gerund en kan de klant een snelle afhandeling van zijn verzoeken verwachten. Wij weten van aanpakken en maken ons hard voor alle partijen. Deze ambitieuze instelling en frisse kijk op het vak maakt dat wij niet vasthouden aan oude gewoonte en gebruiken. De ideale oplossing is datgene wat het beste bij de klant past.

Unsere neuesten Immobilien

Graetheideweg 2 d

540 € pro Monat

Unolaan 18

700 € pro Monat

Havenstraat 36 c

700 € pro Monat

Groenstraat 135

950 € pro Monat

Binsveldhofstraat 4

950 € pro Monat

Hondsbroek 37

925 € pro Monat

Willem II Singel 40 E

737 € pro Monat

Willem II Singel 40 B

735 € pro Monat

Unsere Festung