Continue Vastgoed

Sittard

Properties for rent in Sittard and area

Our current offerings

About us

Continue Vastgoed is een zelfstandig opererend makelaarskantoor, gevestigd in Sittard.
Op deze internetsite vindt u naast het woning- en bedrijfsaanbod van Continue Vastgoed eveneens het aanbod van Zuydland, een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende makelaarskantoren in Zuid Limburg. Continue Vastgoed maakt deel uit van dit samenwerkingsverband.

Makelaars zijn doorgaans specialisten die zich op bepaalde gebieden van de onroerend goed praktijk hebben toegelegd. Denk hierbij aan woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, aankoopmakelaardij, horecamakelaardij, vakantie- / recreatiewoningen in binnen- en buitenland, taxatie- en advisering van onroerend goed. De ZuydLand makelaar heeft dankzij deze samenwerking alles in huis.

De makelaars van Continue Vastgoed ervaren dat door deze intensieve wijze van samenwerken de verkoopkansen van uw onroerend goed toenemen.
Bent u zoekende?
Zuydland biedt de gelegenheid uw voornemens m. b. t. koop- of verkoop van uw onroerend goed inhoudelijk naar een hoger niveau te tillen.

Indien u kiest voor Continue Vastgoed, dan kiest u niet alleen voor de toegevoegde waarde van Zuydland, maar kiest u tevens voor een enthousiaste, daadkrachtige en persoonlijke onroerend goed partner.

De makelaars van Continue Vastgoed ervaren inmiddels dat de samenwerking een substantiële meerwaarde oplevert, die volledig ten goede komt aan onze cliënten.

Continue Vastgoed, voor de beste start!

Our location