Rent a Stone

Den Haag

Properties for rent in Den Haag and area

Our current offerings

About us

Wij zijn sinds 2007 actief in Den Haag en omgeving. Wij zorgen voor een ruim en passend woningaanbod zodat wij u in alle huurbehoeften kunnen voorzien. Wij hebben een gevarieerd huurwoningenaanbod te bieden, gestoffeerd, niet-gestoffeerd én gemeubileerd.

Bij Rent a Stone ben je aan het juiste adres!
Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene waarmee je contact hebt binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Ons kleine daadkrachtige team betekent dat wij korte lijnen houden en dus snel kunnen schakelen.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht is persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.
Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Employees

Sylvia den Boer

Rental agent

Evelien Vos

Rental agent

Hidde Luzac

Rental agent

Rosanne Hendriksen

Rental agent

Our latests listings

Ahornlaan 64

€1,150 per month

Schlegelstraat 107

€945 per month

Vreeswijkstraat 817

€920 per month

Convivastraat 45

€935 per month

Pasteurstraat 248

€950 per month

Thomas Schwenckestraat 60

€1,650 per month

Nunspeetlaan 128

€1,550 per month

Isingstraat 215

€1,025 per month

Reviusstraat 9

€1,080 per month

Our location