Rent a Stone

Den Haag

Properties for rent in Den Haag and area

Our current offerings

About us

Wij zijn sinds 2007 actief in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en omgeving. Wij zorgen voor een ruim en passend woningaanbod zodat wij u in alle huurbehoeften kunnen voorzien. Wij hebben een gevarieerd huurwoningenaanbod te bieden, gestoffeerd, niet-gestoffeerd én gemeubileerd.

Bij Rent a Stone ben je aan het juiste adres!
Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene waarmee je contact hebt binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Ons kleine daadkrachtige team betekent dat wij korte lijnen houden en dus snel kunnen schakelen.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht is persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.
Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Employees

Evelien Vos

Rental agent

Rosanne Hendriksen

Rental agent

Femke Hoevens

Rental agent

Anna von Wolzogen Kühr

Rental agent

Our latests listings

Lyonnetstraat 96

€1,150 per month

Drebbelstraat 135

€1,350 per month

Isingstraat 215

€1,400 per month

Pasteurstraat 94

€1,250 per month

Vlietlaan 41 A2

€1,300 per month

Sint Willibrordusstraat 107 B

€2,150 per month

Ernest Staasstraat 9

€1,495 per month

Lindengracht 128 1A

€1,700 per month

Pasteurstraat 38

€1,150 per month

Our location