Projekthus

Rijswijk

Properties for rent in Rijswijk and area

Our current offerings

About us

Projekthus is een gecertificeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in diverse vastgoeddiensten, waaronder de bemiddeling bij huur en/of verhuur van vastgoed. Al jarenlang helpen wij tal van woningeigenaren/woningcorporaties en huurders naar volle tevredenheid. Onze brede kennis en ervaring gekoppeld aan de inzet van een jong en gemotiveerd team is onze sleutel tot succes.

Ons hoofddoel is om u volledig te ontzorgen, optimaal te adviseren en de juiste match te maken tussen vraag en aanbod ( woningzoekende en een woning).

Omdat iedere verhuuropdracht om een specifieke aanpak vraagt, zetten wij in overleg met u alle middelen in die tot het gewenste resultaat zullen leiden. Het gaat namelijk om maatwerk waarbij de procedure zorgvuldig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en de huidige marktsituatie.

Wij beschikken over divers woningaanbod, van studio’s, appartementen en eengezinswoningen tot nieuwbouwwoningen en luxe lofts en penthouses. Uw droomhuis is er al, we moeten hem alleen nog vinden!

Ons team is gedreven en dat kunt u terug zien in het resultaat. Onze werkwijze is eerlijk, transparant, discreet en direct. Wat uw wensen ook zijn, wij denken met u mee, tot het gewenste resultaat behaald is.

Onze gehele service is op basis van No cure, No pay!

Our latests listings

Apeldoornselaan

€1,695 per month

Noordeinde

€1,675 per month

Theresiastraat

€1,800 per month

Noordeinde 107 A

€995 per month

Berberisstraat

€1,295 per month

Finnenburg

€1,100 per month

Noordeinde 109 D

€1,400 per month

Noordeinde 107 F

€1,375 per month

Ocarinalaan

€1,650 per month

Our location