Rent a Stone

Den Haag

Casa in affitto a Den Haag e dintorni

La nostra offerta attuale

Su di noi

Wij zijn sinds 2007 actief in Den Haag en omgeving. Wij zorgen voor een ruim en passend woningaanbod zodat wij u in alle huurbehoeften kunnen voorzien. Wij hebben een gevarieerd huurwoningenaanbod te bieden, gestoffeerd, niet-gestoffeerd én gemeubileerd.

Bij Rent a Stone ben je aan het juiste adres!
Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene waarmee je contact hebt binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Ons kleine daadkrachtige team betekent dat wij korte lijnen houden en dus snel kunnen schakelen.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht is persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.
Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Chi siamo?

Sylvia den Boer

Agente noleggio

Evelien Vos

Agente noleggio

Hidde Luzac

Agente noleggio

Rosanne Hendriksen

Agente noleggio

i nostri nuovi immobili

Johan Gramstraat 53 A

800 € al mese

Hulshorststraat 7

895 € al mese

Drebbelstraat 247

1.050 € al mese

Gabriël Metsustraat 78

1.050 € al mese

Harderwijkstraat 217

1.050 € al mese

Nieuwe Oostenburgerstraat 1 D

3.000 € al mese

Geldersekade 45 A

1.600 € al mese

Capadosestraat 336

1.225 € al mese

Larensestraat 128

1.050 € al mese

Il nostro ufficio