Rent a Stone

Den Haag

viviendas en alquiler en Den Haag y periferia

Nuestras ofertas actuales

Acerca de nosotros

Wij zijn sinds 2007 actief in Den Haag en omgeving. Wij zorgen voor een ruim en passend woningaanbod zodat wij u in alle huurbehoeften kunnen voorzien. Wij hebben een gevarieerd huurwoningenaanbod te bieden, gestoffeerd, niet-gestoffeerd én gemeubileerd.

Bij Rent a Stone ben je aan het juiste adres!
Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene waarmee je contact hebt binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Ons kleine daadkrachtige team betekent dat wij korte lijnen houden en dus snel kunnen schakelen.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht is persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.
Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Quiénes somos

Sylvia den Boer

Agente de alquiler

Evelien Vos

Agente de alquiler

Hidde Luzac

Agente de alquiler

Rosanne Hendriksen

Agente de alquiler

Nuestros listados recientes

Schieweg 120 B

1.375 € al mes

Mathenesserweg

1.695 € al mes

Capadosestraat 336

1.095 € al mes

Hendrik Ravesteijnplein 75

995 € al mes

Lyonnetstraat 96

910 € al mes

Harderwijkstraat 282

1.095 € al mes

Loosduinsekade 405

910 € al mes

Kornalijnhorst 306

900 € al mes

Hugo Verrieststraat 80

950 € al mes

Nuestra ubicación