Rent a Stone

Den Haag

Immobilienvermietung in Den Haag und in der Nähe

Unser aktuelles Angebot

über uns

Wij zijn sinds 2007 actief in Den Haag en omgeving. Wij zorgen voor een ruim en passend woningaanbod zodat wij u in alle huurbehoeften kunnen voorzien. Wij hebben een gevarieerd huurwoningenaanbod te bieden, gestoffeerd, niet-gestoffeerd én gemeubileerd.

Bij Rent a Stone ben je aan het juiste adres!
Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene waarmee je contact hebt binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Ons kleine daadkrachtige team betekent dat wij korte lijnen houden en dus snel kunnen schakelen.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht is persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.
Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wer sind wir?

Sylvia den Boer

Vermietungsmakler

Evelien Vos

Vermietungsmakler

Hidde Luzac

Vermietungsmakler

Rosanne Hendriksen

Vermietungsmakler

Unsere neuesten Immobilien

Newtonplein 73

1.395 € pro Monat

Govert Bidloostraat 35

1.650 € pro Monat

Schieweg 120 B

1.375 € pro Monat

Mathenesserweg

1.695 € pro Monat

Capadosestraat 336

1.095 € pro Monat

Hendrik Ravesteijnplein 75

995 € pro Monat

Lyonnetstraat 96

910 € pro Monat

Harderwijkstraat 282

1.095 € pro Monat

Loosduinsekade 405

910 € pro Monat

Unsere Festung