Rent a Stone

Den Haag

Vente de logement à Den Haag et dans les environs

Notre offre actuelle

À propos de nous

Wij zijn sinds 2007 actief in Den Haag en omgeving. Wij zorgen voor een ruim en passend woningaanbod zodat wij u in alle huurbehoeften kunnen voorzien. Wij hebben een gevarieerd huurwoningenaanbod te bieden, gestoffeerd, niet-gestoffeerd én gemeubileerd.

Bij Rent a Stone ben je aan het juiste adres!
Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene waarmee je contact hebt binnen onze organisatie. Ons verhuurteam bestaat uit deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers. Onze verhuurmakelaars staan garant voor een full service dienstverlening en zijn specialist in het verhuren van woonruimte. Ons kleine daadkrachtige team betekent dat wij korte lijnen houden en dus snel kunnen schakelen.

De bemiddeling inzake huur en verhuur is voor ons telkens weer een leuke uitdaging. Onze kracht is persoonlijke aandacht, het enthousiasme, de flexibiliteit en de tijd die wij nemen voor onze klanten. Wij verhuren, regelen en ontzorgen! U weet precies waar u aan toe bent, geen verrassingen of kleine lettertjes, gewoon helder en transparant.
Ervaar zelf het verschil van onze dienstverlening tijdens een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek of tijdens een bezichtiging. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Qui sommes-nous ?

Sylvia den Boer

Agent de location

Evelien Vos

Agent de location

Hidde Luzac

Agent de location

Rosanne Hendriksen

Agent de location

Nos derniers logements

Karel de Geerstraat 34

865 € par mois

Leyweg 336

920 € par mois

Isingstraat 153

910 € par mois

Kornalijnhorst 306

900 € par mois

Hugo Verrieststraat 80

950 € par mois

Reinwardtstraat 112

915 € par mois

van Sevenbergestraat 59

1 195 € par mois

Caan van Necklaan 205

1 295 € par mois

Notre bureau